Piturca i-a transmis lui Mircea Sandu ca prefera sa joace cu Argentina amicalul programat, decat sa primeasca despagubiri.

"S-a facut mare tam-tam si pana la urma nu se joaca amicalul cu Argentina. Pentru mine, pentru baieti si pentru suporteri seamana cu un mic dezastru, dar asta este situatia. Poate trebuie intelesi si argentinienii, poate au probleme grave. Ar fi fost un antrenament cu public inaintea meciului cu Franta, dar asta e, asa trebuie sa suportam duritatea acelui meci pe noul stadion. Am vorbit cu presedintele Mircea Sandu si as prefera in locul acelor despagubiri sa jucam totusi un amical cu Argentina mai tarziu. Si noi facem parte din fotbal si trebuie sa intelegem prin ce trec. Sper sa aiba loc negocieri si sa facem acest joc poate in alte conditii finanaciare. In sensul ca argentinienii sa mai scada din pret. Nu se va intampla sa plateasca ei. Acest meci trebuia sa fie o sarbatoare a fotbalului romanesc. Pentru mine si pentru baietii de la nationala era un test foarte util inaintea meciului cu Franta. Echipa nationala nu avea decat de castigat, mai ales daca faceam un joc bun in acel amical", a spus Piturca, potrivit MEDIAFAX.

Intrebat ce parere are despre reactia atacantului Lionel Messi, care a afirmat ca amicalul Romania - Argentina ar fi trebuit sa se joace, Piturca a raspuns: "Messi e un profesionist, stia ca s-a semnat un contract. El cand intra pe teren joaca fotbal si e normal sa-si spuna parearea".

Federatia Romana de Fotbal a anuntat, vineri, ca a fost informata de forul de la Buenos Aires de anularea meciului amical dintre Romania si Argentina, programat la 10 august, cu ocazia inaugurarii Arenei Nationale. Decizia AFA este unilaterala si abuziva si reafirma faptul ca FRF va solicita in compensatie daune materiale si morale substantiale.

Federatia Argentiniana de Fotbal anuntase, pe site-ul sau oficial, inca de la inceputul saptamanii trecute suspendarea meciului cu Romania, dupa demiterea selectionerului Sergio Batista. Partida amicala Romania - Argentina era programata la 10 august, de la ora 21.45, la inaugurarea Arenei Nationale.

Citeste si:
Ce despăgubiri îi cere Dana Roba lui Daniel Balaciu: „Spitalul...
Ce despăgubiri îi cere Dana...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.