Dinamo Bucuresti a terminat la egalitate, scor 2-2 (2-2), meciul disputat,in compania formatiei croate NK Varazdin.

Golurile echipei Dinamo au fost marcate de Susaci '5 (autogol) si Moti '16, in timp ce pentru NK Varazdin au inscris Sacer '43 si Vugrineci '45+2, informeaza MEDIAFAX.

In minutul 60, atacantul dinamovist Ionel Danciulescu a ratat o lovitura de la 11 metri. Portarul croat a respins balonul in fata, dar Danciulescu nu a reusit sa trimita mingea in poarta nici de aceasta data, din patru metri. In minutul 63, lui Danciulescu i-a fost anulat un gol, pe motiv de ofsaid.

Dinamo: Balgradean - Rus, Scalatache, Moti, Diabate - Torje (Paun '78), D. Kone, C.Munteanu, Alexe - Danciulescu (Tucudean '75), M.Niculae. Antrenor: Liviu Ciobotariu.

NK Varazdin: Krkleci - Tkalcici, Susaci, Gluhak, Simek (Loncar '9) - Brlecici, Aganovici (Grgeci '82) - Sacer (Trojak '74), Glavina, Golubar - Vugrineci. Antrenor: Samir Toplak.

Cartonase galbene: Sclarlatache '47, Paun '90+2 / Brlecici '51, Susaci '59

Meciul a fost arbitrat de o brigada din Cipru, condusa la centru de Leontios Trattou, ajutat la cele doua linii de Michael Soteriou si Nicos Gregoriades. Arbitru de rezerva a fost Charalambos Skapoullis.

La meci au asistat aproximativ 5.000 de spectatori. Meciul a fost urmarit si de administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, de la o fereastra a Clinicii de cardiologie a Spitalului de Urgenta Floreasca. Fanii dinamovisti i-au scandat numele in timpul partidei.

La finalul meciului, suporterii dinamovisti i-au aplaudat pe jucatorii echipei croate si i-au huiduit pe cei ai formatiei bucurestene.
Returul se va juca la Varazdin, in 4 august.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.