Patronul Stelei l-a deculpabilizat pe antrenorul Levi si a anuntat ca opt noi jucatori vor veni la formatia din Ghencea.

"De Roni Levi nu se poate discuta la ora asta. E un singur meci. Nu are toti jucatorii la dispozitie. El la ora asta e musafir. N-a intrat inca in paine. N-am ce sa-i reprosez. Nu am dreptul sa vorbesc despre el pentru ca eu sunt vinovatul, nu i-am adus mijlocasi. N-am ce sa reprosez nici echipei. Ei ar putea spune ca vor sa joace fotbal, dar nu au creierul, adica mijlocul terenului. Ce pot sa-i zic eu lui Banel, Tatu, chiar si lui Rusescu daca eu nu le-am adus creierul la mijloc", a spus Becali, potrivit MEDIAFAX.

El a mentionat ca in formatia de start a Stelei, in viitor, vor aparea opt jucatori noi fata de meciul de la Sibiu, Gabi Matei, Bourceanu, Nikolici, Prepelita, Tanase, Mihai Costea, Geraldo si Brandan, pe care il considera un alt jucator pe postul de fundas stanga decat cel de mijloca central.

"Probabil vor veni si Prepelita si Moraes. Daca vine Prepelita, mai e Bourceanu, Nikolici, Tanase si cu Mihai Costea. Sunt cinci jucatori noi care intra in echipa titulari. Doi mijlocasi centrali, doi atacanti si Tanase in stanga. Sunt cinci jucatori de mare valoare care vor schimba fata echipei. Va fi cu totul altceva. Pe langa astia, mai vin inca doi jucatori. Matei, pe care l-am vazut ce poate, a demonstrat si m-a incantat, si Brandan, care o sa fie fundas stanga. Se schimba toata fata echipei. Plus ca vine si Geraldo, sunt opt jucatori deja. Gardos joaca altceva cu Geraldo, are un tovaras care ii tine spatele", a explicat Becali.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.