Familia si prietenii apropiati lui Viorel Ristea l-au condus, ieri, pe ultimul drum, trupul sau neinsufletit fiind adus in tara.

Zeci de oameni au participat la slujba de inmormantare a lui Viorel Ristea. Parcarea cimitirului Ghencea Civil a fost umpluta pana la refuz de masini care aveau lipite pe parbriz poze ale sportivului, informeaza evz.ro .

In jurul orei 12.00, culturistul a primit ultimele aplauze.Slujba de inmormantare a fost oficiata la biserica Cimitirului Ghencea-Civil, incepand cu ora 11.00.

Pe tot parcursul zilei de ieri, la capataiul culturistului au stat fratii acestuia, fosta sotie si cativa dintre cei mai buni prieteni.

"Era un om care n-a facut rau nimanui niciodata, cu bun simt, chiar timid, o imagine contrara fizicului sau.

Trebuia sa fie nasul fetitei mele, Violeta, care s-a nascut acum doua zile. N-a mai apucat", a spus suparat, Catalin Ristea, fratele mai mic al cul tu ristului. In memoria lui Viorel si-a tatuat pe spate portretul sau


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.