Cine este favorit la pariuri? De ce nu vrea Bute sa-l invinga pe Mendy prin KO? De ce biletele ieftine sunt mai bune decat cele VIP? Afla raspunsurile doar aici.

  • Money.ro: Meciul Bute-Mendy: Ghidul pariorului

Toate casele de pariuri il dau favorit pe Lucian Bute in meciul cu francezul Jean Claude Mendy.
In cazul unei remize, "curajosii" care pariaza pe acest rezultat vor castiga de 41 de ori suma pe care au mizat-o. La o victorie a lui Bute la puncte dupa cele 12 runde, pariorii au o cota de 4, in timp ce o victorie a lui Mendy la puncte are o cota de 26.

Pariorii pot miza pe o victorie prin Knock-out intr-una din runde. Pentru o victorie prin KO a romanului in ultima runda (12), poti castiga de 23 de ori suma pariata. Se pare ca agentiile de pariuri nu ii dau prea multe sanse francezului care are o cota de 81 pentru un knock-out in a doua runda. Aceeasi cota este valabila si pentru celelalte reprize, cu exceptia primei runde (cota 101) si ultima repriza, cota 101.

  • Adevarul: Bute: „Nu vreau sa-l bat prin KO“
Campionul mondial IBF a marturisit apoi ca stie cum va decurge prima repriza a meciului cu Mendy: „M-am gandit mult la el, la stilul lui, la strategia mea. Deja vizualizez cum o sa fie prima repriza si cum va continua meciul. Nu mi-am propus sa-l fac KO, obiectivul meu e doar sa castig meciul".

  • Gandul: Imagini din culise: de ce e mai bun un bilet de 70 de lei decât biletele VIP de 600 de lei

Cele 9.000 de scaune au fost deja montate, desi este mult spus "montate", avand in vedere ca vorbim de scaune pliabile puse unul langa altul. Cele din jurul ringului, din zona VIP, care au costat chiar si 600 de lei, sunt mai rasfirate, intr-o parte fiind montata si masa arbitrilor. Tot la parter este amplasat primul inel de locuri, urcate peste niste rampe inclinate care servesc drept tribune.

Citeste si:
Lucian Bute: Acum nu ma gandesc la retragere
Lucian Bute: Acum nu ma...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.