Fostii antrenori ai lotului olimpic feminin de gimnastica a Romaniei, Mariana Bitang si Octavian Belu, au primit ieri, in sedinta solemna a Consiliului Local al Municipiului Craiova, prilejuita de zilele orasului, diplome de excelenta din partea primarului Aurica Solomon. Cei doi tehnicieni au mai primit propriile busturi poleite in aur de 14 karate, care au fost oferite de caricaturistul Stefan Popa Popas (foto centru, intre cei doi antrenori).

MODESTIE

"Nu suntem atat de mandri, incat sa ne dorim busturi, dar aceasta a fost placerea domnului Popas, ca o consideratie a muncii depuse de noi de-a lungul carierei. Pentru mine nu este ceva important, ci este doar un trofeu pe care il voi pune alaturi de celelalte din camera mea", a spus Belu. "Probabil sunt efectul rezultatelor obtinute de noi de-a lungul carierei", a declarat si Mariana Bitang.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.