Dumitru Dragomir a bravat din nou in fata camerelor de luat vederi, marturisind ca nu-i e frica de DNA si ca vinovatii ar trebui sa faca inchisoare.

"N-am primit nimic de la DNA deocamdata, dar ma astept ca toti sa fim chemati acolo. N-am informatii in acest sens, dar daca aud ca au fost chemati Mircea Sandu, Gigi Becali, Vasile Avram, normal ca, ziarele acuzandu-ma pe mine cel mai mult, ma astept sa fiu chemat", a spus Dragomir, citat de MEDIAFAX.

Presedintele LPF a afirmat ca nu ii este teama sa mearga la DNA, deoarece nu a facut "prostii".

"Nu am fost suprins de loc de actiunea DNA-ului. Dupa declaratiile care s-au dat in ultimul timp si dupa minciunile din ziare, DNA-ul trebuia sa intre in functiune. Ne asteptam sa fim toti chemati la DNA. Azi a fost si Mircea Sandu. Mie nu imi e teama pentru ca nu am facut prostii.

Chiar si eu, daca as fi propriul meu procuror, nu as putea sa-mi dau nicio sanctiune. Trebuie sa ai probe. Ce s-a dat (n.r. - eventualii bani oferiti arbitrilor pentru castigarea titlului)? La ce meciuri a fost ajutat individul (n.r. - presedintele Politehnicii Timisoara, Marian Iancu)? Discutii sunt, dar sunt discutii prostesti. Discutii care le fac rau tot lor", a precizat Dragomir.
Dumitru Dragomir a mentionat ca nu va mai vorbi niciodata cu finantatorul FC Steaua, Gigi Becali:

"De Gigi Becali trebuie sa te feresti toata viata, dar fondul lui nu e rau. Vinovatii sa se duca la puscarie. Eu sunt primul care o spun. Daca sunt vinovat ma duc eu la puscatrie, daca sunt altii sa se duca ei. Eu cu Gigi Becali nu am sa mai vorbesc niciodata. Daca ma intalnesc cu el la vreo paranghelie o sa dau mana, normal, doar nu o sa ne luam la bataie. Iar apoi ne vedem fiecare de treburile noastre".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.