Vasile Avram a fost audiat de catre DNA, dupa afirmatiile lui Gigi Becali potrivit carora acesta ar fi primit o suma de bani de la presedintii de club.

"Astazi am fost convocat telefonic ca martor la DNA. Acolo am spus ce am declarat si in presa, si anume ca nu mi se pare nici corect si nici moral ca eu sa comentez declaratiile altor persoane. Eu sunt obligat sa dau explicatii pentru declaratiile mele si nu ale altor persoane. Am mai spus ca nu a existat niciodata nicio persoana, conducator de club sau altceva, care sa imi propuna vreo suma de bani pentru avantaje. Nu am fost contactat niciodata de vreun conducator pentru asa ceva", a spus Avram, citat de MEDIAFAX.

Conducatorul CCA il considera vinovat pe finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, pentru chemarea sa in fata procurorilor DNA.

"Cred ca este momentul ca domnul Gigi Becali sa isi dea seama ca aceste declaratii iresponsabile, aceste declaratii facute in gluma cum spune dansul, pot crea probleme altor persoane fara nicio vina. Din punctul meu de vedere, dansul este vinovat pentru implicarea mea in acest caz", a afirmat presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA).

Vasile Avram a mentionat ca nu are cunostinta despre faptul ca si presedintele FRF, Mircea Sandu, presedintele LPF, Dumitru Dragomir, presedintele clubului Politehnica Timisoara, Marian Iancu si finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, ar urma sa fie chemati la DNA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.