Perechea Horia Tecau/Robert Lindstedt (Romania/Suedia) s-a calificat in finala turneului de la Wimbledon, dupa ce a invins, joi, cuplul Christopher Kas/Alexander Peya (Germania/Austria), cu scorul de 6-3, 7-6 (3), 6-2, intr-un meci ce a durat doua ore, egaland astfel performanta de anul trecut.

Perechea Tecau/Lindstedt, cap de serie numarul 8, a disputat si finala de anul trecut a celui de-al treilea turneu de Grand Slam al sezonului, cand a fost invinsa de cuplul Jurgen Melzer/Philipp Petzschner (Austria/Germania), care la editia din acest an a fost eliminat, tot joi, in sferturi, de fratii Bob si Mike Bryan, favoritii numarul unu ai competitiei, informeaza MEDIAFAX.

Tecau si Lindstedt vor intalni in finala invingatorii partidei dintre Bob Bryan/Mike Bryan (SUA) si perechea Michael Llodra/Nenad Zimonjici (Franta/Serbia), cap de serie numarul 6.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.