Presedintele Romaniei spune ca va veghea personal la achitarea datoriilor acumulate de cluburile de fotbal

Intr-un discurs tinut ieri dupa-amiaza, dupa publicarea raportului de monitorizare facut Romaniei de Comisia Europeana, Traian Basescu a facut trimitere si la datoriile pe care cluburile din Divizia A le au la bugetul de stat. "Voi continua sa exercit presiuni la toate institutiile statului pentru ca legea sa fie aplicata in mod egal. Si celui care fura doua gaini, si celui care fura o banca. Si celui care fura o oaie, si celui care fura citeva zeci de mii de miliarde de lei. Si clubului Steaua, si clubului FCM Bacau. Toti trebuie sa fim egali in fata legii", a declarat presedintele tarii.

Certat ca n-a plecat din tribuna

Deputatul PNL de Cluj, Mircea Pusca, a atacat personalitatile politice prezente la derbyul din Giulesti. "De ce n-a fost intrerupt meciul? Poate pentru ca avea intre spectatori persoane foarte importante, carora nu li se putea 'suspenda>> placerea de a vedea spectacolul. Ar fi fost nimerit ca politicienii sa se fi retras de pe stadion in semn de protest fata de violentele din tribune", a afirmat Pusca. Printre cei vizati de el se afla vicepremierul George Copos, presedintele Traian Basescu, presedintele PNG Gigi Becali si deputatul PRM Dumitru Dragomir (foto, de la dreapta la stinga). In declaratia sa, deputatul facea trimitere, din greseala, la meciul Rapid - Dinamo.


Despre autor:

Gazeta Sporturilor

Sursa: Gazeta Sporturilor


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.