Jucatorul echipei Sampdoria Genoa, Fabio Bazzani, a declarat politiei ca meciul AS Roma - Lazio (0-0), disputat sezonul trecut, a fost aranjat, in partida respectiva evoluand si capitanul nationalei Romaniei, Cristi Chivu! Potrivit publicatiei "Il Seccolo XIX", Bazzani, care a facut aceste declaratii la politie, a spus ca partida a fost aranjata, deoarece o remiza era convenabila pentru ambele echipe. "Imi amintesc ca i-am spus lui Francesco Flachi (n.r. - jucator al echipei Sampdoria) ca, la Roma - Lazio, sapte sau opt fotbalisti s-au pus de acord si ca Di Canio nu stia nimic", a spus Bazzani.

Politia italiana a luat declaratii si de la Flachi. Acesta si-a reamintit ca a primit un apel telefonic de la Bazzani, care i-a spus ca "la Roma - Lazio a existat un acord pentru remiza", ca Di Canio si-a dat seama in timpul partidei, cand a vazut atitudinea anumitor jucatori, si s-a suparat foarte tare pe acestia.
Partida la care face referire jucatorul s-a disputat pe data de 15 mai.

AS Roma era amenintata de retrogradare, iar Lazio juca pentru ocuparea unui loc care sa-i permita participarea in Cupa UEFA. Meciul s-a terminat cu scorul de 0-0, in protestele publicului. Potrivit publicatiei "Il Seccolo XIX", politia din Genova a interceptat convorbiri telefonice intre jucatori si pariori, iar pe langa partida mentionata mai sunt investigate meciurile Livorno - Juventus si Sampdoria - Inter Milano.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.