Antrenata de Matei Stanei, Catalina Ponor a cistigat finala de la birna dupa un exercitiu realizat insa de fosta ei tehniciana, Mariana Bitang

Catalina Ponor da semne de revenire dupa rezultatele mai slabe din ultimul timp, in special dupa infringerea de la Campionatele Nationale.

Ieri seara, la primul concurs extern dupa despartirea de antrenorii Belu si Bitang, Ponor a cistigat finala probei de birna la Cupa Mondiala de la Stuttgart, unul dintre cele mai puternice meeting-uri ale sezonului.

Dupa 9,437 in calificari, Ponor a luat in finala 9,650, fiind singura gimnasta dintre cele 8 finaliste al carei exercitiu a plecat din 10. Constanteanca a avut o singura ezitare, la ultima diagonala, cind a facut un pas mic inapoi. Printre adversarele romancei s-au numarat nume sonore, alaturi de care va concura si la CM de luna viitoare.

De teama unei accidentari, Ponor n-a mai evoluat si in concursul de sol, urmind probabil sa faca acest lucru peste o saptamina, la Maribor, in Slovenia, la ultimul concurs inainte de Mondialele pe aparate.

Incepind de miine, Ponor se va pregati la Bucuresti, alaturi de fostele colege de lot Alexandra Eremia si Floarea Leonida.

Dezastru pentru vedete

Marian Dragulescu si Marius Urzica, liderii lotului national masculin, au esuat lamentabil la concursul din Germania, inca din calificari. Desi in ultimele doua luni cei doi au evoluat foarte bine, esecul din Germania i-a uimit pe oficialii federatiei romane de gimnastica, acestia cerindu-i un raport antrenorului Dan Grecu despre situatia celor doi. La Stuttgart, doar Alin Jivan si Ioan Suciu au reusit sa ocupe locuri decente, primul pozitia a doua in finala de la sarituri, ultimul, 4 la cal.


Despre autor:

Gazeta Sporturilor

Sursa: Gazeta Sporturilor


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.