Antrenorul Vasluiului crede ca galatenii sunt campionii acestei editii a Ligii I, dupa victoria Otelului la Craiova si egalul Vasluiului cu Timisoara.

"Nu se mai poate intoarce soarta acestui final de sezon. Cred ca Otelul a castigat campionatul, asa cum cred ca cei din comitetul de licentiere isi vor face treaba in ceea ce o priveste pe Timisoara.", citeaza MEDIAFAX.

"Marius Stan (n.r.- directorul general al Otelului Galati) este membru in Biroul Executiv si stie foarte bine cand a spus ca Timisoara nu poate primi licenta pentru Liga I.

Daca nu a primit-o pana la 31 martie, termenul limita, cum sa o mai primeasca de acum incolo? Dar, cine stie, in Romania totul este posibil", a declarat Viorel Hizo.

Cu trei etape inainte de finalul campionatului, FC Vaslui se afla pe locul trei in Liga I, cu 58 de puncte, la trei puncte de liderul Otelul Galati si doua puncte de ocupanta locului secund, FC Timisoara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.