Un barbat acuzat ca o hartuieste pe jucatoarea de tenis Serena Williams a fost retinut de politie in timp ce incerca sa intre in cartierul unde locuieste sportiva americana

Politia din Palm Beach Gardens a indicat ca barbatul in varsta de 40 de ani, Patenema Ouedraogo, a declarat ca dorea sa intre in casa jucatoarei, luni seara, "deoarece o iubeste" si pentru ca stie ca sentimentele "sunt reciproce", scrie MEDIAFAX..

Potrivit raportului politiei, avocatul Serenei Williams, Malcolm Cunningham, a obtinut un ordin de restrictie pentru Ouedraogo, care este recidivist, pentru ca acesta sa nu se apropie de Williams, dupa ce, in octombrie 2010, a urmarit-o pe sportiva la o intalnire pe care a avut-o cu agentul ei in Los Angeles.

Fosta numar unu mondial nu a mai disputat niciun meci la nivel inalt de la victoria in finala de la Wimbledon de anul trecut. Sportiva a suferit ulterior doua interventii chirurgicale la picior, dupa ce s-a taiat in cioburi, intr-un restaurant, iar in februarie 2011 a suferit un embolism pulmonar, fiind internata de urgenta la Los Angeles.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.