Tehnicianul gruparii "ros-albastre" a vrut sa renunte la functia de antrenor, dar a fost rugat de finantatorul Gigi Becali sa mai ramana pana la sfarsitul campionatului.
"Lumea prefera, cum e cazul lui Gigi, sa Intre in niste polemici care fac foarte mare rau echipei. E problema lui, poate sa continue asa. Eu am avut o discutie cu el ieri, am vrut sa plec. Dupa discutia pe care am avut-o, a zis «Domne, ca sa nu ma lasi, ca mai sunt meciurile astea, ca luam Cupa». Am decis sa raman pentru astea 21 de zile", a spus Sorin Cartu.

Tehnicianul a mentionat ca nu dorea niciun fel de despagubiri din partea lui Becali, potrivit MEDIAFAX.

Sorin Cartu a precizat ca nu va mai participa la nicio conferinta inainte de meciurile Stelei, ci doar dupa partide, cand va vorbi doar despre problemele tactice, adaugand ca nu va mai raspunde comentariilor nimanui oficial din interiorul clubului.

"Eu am trecut prin multe in fotbal. Sunt mai antrenor in fotbal decat e Bonfim jucator, sunt mai antrenor decat au fost altii patroni sau decat multi dintre patroni. Asa ca nu-mi fac eu niciun fel de problema. La mine e ori alba ori neagra. De asta a si fost discutia mea de ieri, sa punem lucrurile la punct, dar mi-a zis in continuare ca sunt mai de ajutor in ultimele cinci etape decat sa plec", a conchis Cartu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.