Fostul mare jucator al Craiovei Maxima recunoaste ca a participat la blaturi si explica si contextul in care acestea s-au intamplat.

"Nu contest ca am trantit si meciuri! Inclusiv cand in joc erau trofee. Dar noi aveam 5.000 de lei prima daca luam titlul sau 3.000 de lei daca luam Cupa, iar daca pierdeam, puteam lua si 50.000! Sunt curios: cine ar refuza asa ceva?", marturiseste Ilie Balaci pentru prosport.ro .

Cel mai mare fotbalist din istoria fotbalului craiovean ii face un scurt portret si acuzatorului Titi Teasca: "El insusi a fost un papusar al fotbalului, dupa cum si-a intitulat si cartea. Multa lume ii atribuie merite in formarea Craiovei Maxima, dar e fals. E o mare diferenta intre echipa folosita de el si cea care lua Cupa dupa ce fusese dat afara.

Atat in componenta echipei, cat si in asezarea jucatorilor pe teren. Spuneti-mi un singur trofeu luat de Teasca! El a fost adus politic la Craiova de catre Paunescu si Eugen Barbu. La timpul acela, oamenii nu ratau niciun cantonament. Stateau cu noi, se bagau si la joc... Ca si cum noi am fi fost echipa Uniunii Scriitorilor...".


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.