Prezent miercuri seara la emisiunea lui Andrei Gheorghe de la Realitatea TV, Mircea Sandu, presedintele FRF, a oferit cateva raspunsuri interesante la provocarile moderatorului. Aflat in campanie electorala pentru al cincilea mandat, Nasul a vrut sa para un tip deschis, acceptand sa vorbeasca despre blaturi, arbitri si alte personaje din fotbalul autohton.

‘Gigi Becali e nebun?‘, a intrebat Gheorghe. Replica lui Sandu a venit prompt: ‘Are o doza de paranoia, de nebunie chiar‘. Vedeta postului nu s-a lasat: ‘Gigi e periculos?‘. Fostul international n-a ezitat: ‘Este, dar nu fizic. Gigi ‘sifoneaza‘ tot de la unul la altul‘.

Dialogul a devenit si mai spumos atunci cand Gheorghe a evocat aranjamentele din fotbalul romanesc. ‘Cat costa sa trantesti un meci?‘. Omul care, de 15 ani, se agata de scaunul federal a evitat initial un raspuns direct: ‘Jucatorii stiu cel mai bine‘. Pentru a-l determina pe invitatul sau sa fie mai explicit, Gheorghe a dat exemplul spagilor din presa: ‘Un articol mic, intr-un ziar de provincie, costa 40-50 de euro. In Bucuresti, daca ai de comunicat ceva mare de tot, se ajunge si la 25.000 de euro‘. Nasul a admis ca, in Divizia A, ‘pretul corect‘ este cam la aceeasi valoare. In plus, dupa stiinta sefului federal, bunavointa unui arbitru, in Divizia B, costa intre 7.000 si 10.000 de euro.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.