Spre deosebire de Meme Stoica, antrenorul Realului nu-si permite sa jigneasca jucatorii emblemetici ai clubului la care activeaza, chiar daca primeste critici.

Alfredo Di Stefano, unul din jucatorii istorici ai Realului a declarat ca este nemultumit de prestatia echipei madrilene. Spre deosebire de Mihai Stoica, cel care l-a pus la punct pe Helmuth Duckadam, Jose Mourinho a declarat:

"Alfredo este unul dintre cei mai importanti jucatori din istoria lui Real Madrid. Eu sunt un nimeni in istoria acestui club. Acest om trebuie respectat, asa ca nu o sa comentez. ", a spus Mourinho, citat de Adevarul.

In Romania, managerul Stelei, nemultumit de criticile pe care legendarul Duckadam le-a adus lui Tatarusanu, prin comparatie, a declarat :

"Ma deranjeaza ca Helmuth Duckadam l-a criticat pe Tatarusanu la o faza la care baiatul n-are nici o vina. Indiferent de cat de mare jucator a fost pentru Steaua, n-are voie sa spuna ca Tatarusanu putea face mai mult la golul lui Adailton".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.