Atacantul Viorel Moldovan a amenintat ca va parasi clubul Servette Geneva in cazul in care nu isi va primi restantele financiare pana pe data de 6 ianuarie. "Acest demers nu intentioneaza sa puna clubul in dificultate financiara, ci pur si simplu sa apere interesele clientului meu", a declarat impresarul lui Moldovan, John Dario. Presedintele Marc Roger se afla intr-o cursa contra cronometru, avand doar 15 zile la dispozitie pentru a rezolva problemele financiare cu care se confrunta Servette, in caz contrar clubul ar putea pierde dreptul de a mai evolua in prima divizie.
Jucatorii echipei Servette nu si-au mai primit salariile de doua luni si ar putea profita de perioada de transferuri din luna ianuarie pentru a pleca gratis la alte cluburi.
Gruparea Servette Geneva a fost salvata de la faliment la inceputul acestui an de sosirea lui Marc Roger, care a investit in club 800.000 de euro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.