Daniel Zafiris lanseaza Noul Testament pentru Sportivi, proiectul sau fiind sustinut de nume ca Lucio, Ze Roberto, Kaka, sau tenismanul Michael Chang.

Castigator al Cupei Romaniei in 1995 cu echipa de fotbal Petrolul Ploiesti, Daniel Zafiris s-a stabilit de mai bine de un deceniu la Iasi, orasul studentiei sale si locul unde el spune ca "l-am descoperit pe Dumnezeu", potrivit evz.ro .

Zafiris spune ca nu conteaza carei biserici sau cult apartii si ca mult mai important e sa fii om.

Daniel Zafiris si colegii sai din cadrul Fundatiei Romania ProCulture au trimis invitatii pentru evenimentul care va avea loc marti seara la Bucuresti tuturor federatiilor sportive din Romania.

Viata fara Dumnezeu e ca fotbalul fara minge: Nu are sens

Fostul fotbalist marturiseste ca ceea ce l-a convins sa aiba o asemnea initiativa este ca " Dumnezeu mi-a schimbat viata si am inteles ca viata fara El este ca un meci de fotbal fara minge, nu are sens. "

Zafiris crede ca sportul si credinta nu sunt doua lucruri diametral opuse, care se exclud reciproc.

"Adevarul este ca aceasta Carte are raspunsuri pentru viata si vorbeste, mai mult decat credem noi, de sport, de victorie, de infrangere, de premii. Ea este un etalon profund si echilibrat de evaluare personala si profesionala.

Este Cartea care anunta mesajul cel mai important din istoria lumii : mesajul iertarii greselilor fata de Dumnezeu si de semeni, al sperantei, al reinoirii, al vietii adevarate, al unei victorii continue. "

Nume mari din sportul mondial, trecute mai mult sau mai putin prin incercari ale vietii, sprijina acest proiect. Fotbalistii Lucio, Ze Roberto, Kaka, Cavani, Negrottaglie, tenismanul Michael Chang, fostul mare baschetbalist David Robinson, atleta Allyson Felix, sunt doar cativa dintre prietenii lui Daniel Zafiris.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.