Presedintele CS Dinamo, chestorul Marcel Popescu, a declarat c 2004 a fost cel mai bun an din intreaga existent a clubului din Sos. Stefan cel Mare, sportivii obtinand 108 medalii internationale.
A fost un an de exceptie, cel mai bun din ultimii aproape 57 de ani de existent a clubului. Am obtinut un total 108 medalii, dintre care 49 de aur, la toate competitiile internationale din acest an", a declarat Popescu, mentionand ins c cel mai bun an olimpic din istoria CS Dinamo a fost 1984, cand au avut loc JO de la Los Angeles. Popescu a prezentat, evident, si bilantul sportivilor dinamovisti la JO de la Atena. La Olimpiad am obtinut 8 medalii de aur, dou de argint si trei de bronz. Am avut 8 locuri 4-6. Dintre cei 46 de sportivi dinamovisti prezenti la JO, 23 au cucerit medalii si puncte", a spus el, mentionand c Dinamo desine 42% din zestrea olimpic a Romaniei".

Chestorul Marcel Popescu a mentionat c la Campionatele Mondiale dinamovistii au obtinut 5 medalii, din cauza numrului redus de astfel de competitii in anul olimpic, la Europene 42 de medalii, la Jocurile Balcanice 27 de medalii, la Cupele Mondiale si Europene 18 medalii, iar la CE si Balcanice ale Politiei 8 medalii. Popescu a precizat c cele mai productive sectii ale CS Dinamo in 2004 au fost canotajul, gimnastica, boxul, atletismul si halterele. Sporturile individuale, la care avem cele mai multe sectii, 15, obtin cele mai multe medalii. Din cele nou sectii de jocuri sportive, trei au obtinut titlul national, rugby, baseball si tenis de camp, dou au iesit vicecampioane, baschet si handbal, iar voleiul feminin si cel masculin au terminat pe locul trei in campionat", a spus Popescu.

Presedintele CS Dinamo a declarat c, in ianuarie, vor fi premiati Georgeta Andrunache, Viorica Susanu, Constanta Burcic, Angela Alupei, Elisabeta Lip, Liliana Gafencu, Doina Ignat, Ioana Papuc, Elena Georgescu, Camelia Mihalcea, Simona Strambeschi (toate la canotaj), Marian Drgulescu, Marius Urzic, Ioan Suciu, Dan Potra, Rzvan Selariu, Daniel Popescu (gimnastic), Ionut Gheorghe, Viorel Simion (box), Florin Popescu (kaiac-canoe), Adrian Jigu, Ninel Miculescu (haltere), Alina Rapanu, Nicoleta Grasu (atletism) si Costel Danculea (judo). Trofeul fair play si spirit sportiv va fi acordat Elisabetei Lip, ca recompens pentru cele sase participri la JO. Cel mai bun antrenor al anului a fost desemnat Mircea Roman (canotaj), cele mai bune echipe in sporturile individuale au fost cele de scrim sabie, feminin si masculin , iar cele mai bune echipe in jocuri sportive au fost desemnate formatiile de handbal si rugby.

Popescu a precizat c valoarea total a premiilor acordate pentru performantele olimpice este de circa 1 milion de euro. El a mentionat c circa 9 miliarde de lei au fost deja acordate sportivilor pentru rezultatele la celelalte competitii internationale. In ceea ce priveste infrastructura, Marcel Popescu a precizat c in 2005 va fi finalizat pista de atletism a stadionului, tabela de marcaj va fi dotat cu un ecran, se vor incepe lucrrile de acoperire a tribunelor, mentionand c tribuna I va avea dou etaje si circa 400 de locuri, pentru pres se va construi un centru unde va putea avea acces la telefoane si calculatoare. De asemenea, se vor finaliza lucrrile la velodrom, iar sala de la CS Dinamo va fi dotat cu 2000-3000 de locuri.