Balonul de Aur pe care Maradona l-a cucerit in 1986, la CM din Mexic, a fost furat de Camorra in 1989, topit si transformat in lingouri.

Trofeul cucerit de "El Pibe d'Oro", in urma Campionatului Mondial din Mexic, in 1986, cand Argentina a cucerit titlul intercontinental, a fost furat de catre mafia napoletana si transformat in lingouri, anunta realitatea.net .

Corriere della Sera asigura ca informatia referitoare la destinul trofeului cucerit de "El Pibe d'Oro" a fost furnizata de unul dintre nasii Camorrei, Salvatore Lo Russo, cu ocazia interogatoriului la care a fost supus intr-un proces in care mafiotul este acuzat de trafic de droguri.

Balonul de Aur care i-a apartinut lui Maradona a fost primit de argentinian cu ocazia CM din Mexic, unde a fost desemnat jucatorul turneului final si nu este trofeul acordat anual de publicatia France Football.

El a fost furat in 1989, in cursul unui atac asupra unei banci din Napoli, unde era depozitat.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.