Ioan Andone recidiveaza cu acuzele la adresa lui Hizo, declarand ca Vaslui este Ceahlaul 2, dupa ce acum cativa ani a zis ca la Piatra Neamt este "Kosovo".

Dupa meciul FC Vaslui - Dinamo, scor 2-0, ramane doar scandalul. Confruntarea din teren a fost transata cu autoritate de moldoveni, dar antrenorul oaspetilor, Ioan Andone, a gasit de cuviinta sa se planga de arbitraj, desi n-avea motive s-o faca, considera evz.ro .

Scuza "Falcosului" n-a fost inghitita de fani. Pe forumuri, suporterii dinamovisti ii cer sa-si dea demisia!

"Vasluiul este Ceahlaul 2!", l-a lovit in plin, dupa joc, Ioan Andone pe rivalul sau moldovean, Viorel Hizo. Dinamo a reclamat un penalty neacordat la Marius Alexe si faptul ca fundasul Gabriel Canu n-a fost eliminat. Numai ca formatia dezavantajata este cea vasluiana. Nici "Dulaul" n-a ramas dator si l-a "muscat" pe Andone dupa meci.

"A facut declaratiile ca sa-i explice lui Badea esecul!", a replicat antrenorul nascut la Cisnadie.

Nu este prima oara cand Hizo este atacat de Andone. "La Piatra-Neamt e Kosovo!", spunea "Falcosul" acum cativa ani, iar expresia a ramas in istorie.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.