Internationalul roman a fost personajul negativ al partidei West Bromwich - Liverpool, scor 0-5. Fundasul roman a fost vinovat la primul gol marcat la oaspeti prin faptul ca l-a scapat din marcaj pe Riise, autorul punctului prin care Liverpool a preluat conducerea pe tabela de marcaj. Apoi, cu sase minute inainte de finalul primei reprize, Contra a mai comis o gafa, mult mai mare decat prima. La un corner executat de catre Gerrard, de pe partea dreapta, Contra a respins cu mana balonul trimis cu capul de catre Nunez, insa gestul romanului ramane inexplicabil pentru ca Hoult nu avea nici o problema in a retine balonul. Contra a incercat sa-i explice arbitrului ca mingea l-a lovit in umar, insa "fluierasul" nu s-a aratat impresionat, l-a eliminat pe fundasul roman si a dictat lovitura de la 11 metri pentru Liverpool. Portarul Hoult a aparat penaltiul executat de catre Baros, iar Contra parea ca scapase de furia colegilor. Ramasi in numai zece jucatori de camp, West Bromwich nu a putut face fata jocului prestat de oaspeti si a mai incasat patru goluri.

Gafele lui Contra vin dupa o perioada in care se parea ca fundasul s-a adaptat in sfarsit stilului de joc din Anglia, el reusind sa fie titular in trupa antrenata de Bobby Robson, dupa ce, in vremea lui Gary Megson, romanul a fost mai mult rezerva. "Este dezgustator ca un jucator care a venit la echipa fara ca eu sa-l vad crede ca poate intra, pur si simplu, in formatie. Am vorbit de patru ori cu Cosmin, de trei ori cerandu-mi voie sa-si viziteze tatal, aflat in Spania. Contra a facut comentarii asemanatoare si cand a plecat de la ultima echipa", a declarat Megson in ziua in care a fost inlaturat de la echipa. In primele zece etape de campionat, West Bromwich a obtinut o singura victorie, iar cu Bobby Robson la conducere trupa din Albion nu a inregistrat nici o victorie in sapte meciuri.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.