Cristian Chivu a fost eliminat aseara din partida pe care echipa sa, Internazionale Milano a pierdut-o cu 2-5, impotriva lui Schalke 04. Este al doilea cartonas rosu pe care romanul il primeste in patru zile.

"Intelegem de ce joaca Chivu cu casca desfacuta. E in realitate un kamikaze aflat in misiune. A pierdut toate duelurile! Dar TOATE duelurile cu Edu, Raul si Jurado (are 34 de ani!)!" relateaza mediaset, citati de sport.ro .

La Stampa: "Chivu e expirat! La al doilea gol egalizator al lui Schalke i-a deschis o autostrada lui Edu. Alta gafa la reusita lui Raul. Un dezastru in rest, eliminat ca si in derby". Nota: 4

quotidiano.net: "Antrenorul Leonardo a fost tradat de oamenii sai. Fundasii centrali ai Interului, de pilda, au fost o catastrofa. Chivu e un dezastru de proportii biblice. Inca o data a facut ce-a facut si a fost eliminat in repriza secunda".

Internazionale Milano a pierdut, acasa, cu scorul de 2-5 partida disputata in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, impotriva formatiei germane Schalke 04.

Golurile invingatorilor au fost marcate de Matip '17, Edu '40, '75, Raul '53 si Ranocchia '57 (autogol), in timp ce pentru gazde au inscris Stankovici '1 si Milito '34.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.