In comunicatul pe care l-a dat publicitatii astazi, clubul oltean anuta despartirea definitiva si irevocabila de Piturca,dar si faptul ca il vor da in judecata.

Iata comunicatul oficial al FC Universitatea Craiova:

"FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA comunica faptul ca decizia numarul 2, din 9 februarie 2011, de desfacere a contractului de munca a domnului Victor Piturca, a ramas definitiva.

Decizia luata de FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA, de desfacere a contractului de munca, pe motive disciplinare, in ceea ce-l priveste pe domnul Victor Piturca a ramas definitiva si irevocabila, prin neatacare de catre domnul Victor Piturca.
Avand in vedere prevederile legii cu privire la astfel de situatii, o decizie care priveste desfacerea contractului de munca al unui angajat si care nu este contestata in termenul legal, devine irevocabila si inatacabila.

Astfel stand lucrurile, contractul de munca cu numarul 180/23.09.2010 si inregistrat la ITM Dolj sub numarul 32148/23.09.2010 a fost desfacut din culpa exclusiva a domnului Victor Piturca.

Avand in vedere situatia data, FOTBAL CLUB U CRAIOVA SA va initia in instanta de judecata o actiune de raspundere patrimoniala impotriva domnului Victor Piturca."


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.