Mircea Lucescu va avea o misiune aproape imposibila in sferturile Ligii Campionilor, dubla cu Barcelona fiind una extrem de dificila pentru ucraineni.

Fostul mare jucator si antrenor al catalanilor, Johan Cruyff, avertizeaza trupa lui Guardiola ca nu vor avea o misiune usoara in a elimina Sahtiorul lui Mircea Lucescu, informeaza prosport.ro

"Nu sunt sigur ca Barcelona si Real Madrid se vor intalni in semifinalele Ligii Campionilor. Cred ca Real Madrid va trece de Tottenham, dar imi fac griji pentru Barcelona. Chiar nu stiu la ce sa ma astept de la Sahtior. Stilul lui Tottenham se potriveste de minune pentru Real Madrid, dar Sahtior e o cu totul alta echipa. E mult mai periculoasa", a scris Cruyff in rubrica saptamanala pe care o are la ziarul El Periodico de Catalunya.

Primul meci din dubla mansa dintre FC Barcelona si Sahtior Donetk va avea loc maine, incepand cu ora 21:45, pe arena "Camp Nou".


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.