Asociatia Independeta a Suporterilor Stelisti a anuntat ca sustine initiativa de protest ce va avea loc pe 17 aprilie la resedinta din Aleea Alexandru a latifundiarului.

"Asociatia Independenta a Suporterilor Stelisti a luat act cu deosebita satisfactie de initiativa mai multor fani ai Stelei Bucuresti de a protesta contra finantatorului sectiei de fotbal a clubului, domnul George Becali.

In aceste conditii, AISS doreste sa sublinieze ferm faptul ca NU a organizat aceasta manifestatie de protest, dar ca va sustine prin toate mijloacele de care dispune protestul de duminica 17 aprilie 2011, ora 15:00, la asa-zisul "palat" al domnului George Becali", afirma stelistii pe aiss.ro .

"Nu putem tolera in conducerea acestui club o persoana care a demonstrat de nenumarate ori ca il intereseaza doar binele personal, nu succesul Stelei, care foloseste ce-a mai ramas din imaginea si traditia celui mai glorios club din fotbalul romanesc doar in scopuri politice si imagologice proprii. Ne-am saturat sa observam, in fiecare zi, cum domnul George Becali se urca pe piedestalul Steaua pentru a ingropa clubul, doar pentru a se aseza dumnealui in lumina reflectoarelor presei." se arata in comunicat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.