Internationalul roman a fost desemnat de presa din Italia cel mai slab jucator al ultimei etape din Serie A, dupa ce echipa sa a pierdut cu 0-3 derbiul milanez.

Internationalul roman a fost notat cu 4 de calciomercato.it si a fost urmat in topul celor mai slabi jucatori ai rundei de fotbalistii echipei US Palermo, Federico Balzaretti si Javer Pastore, informeaza MEDIAFAX.

In ierarhia celor mai buni jucatori ai etapei pe primele locuri s-au clasat Edinson Cavani (SSC Napoli), nota 9, Alexandre Pato (AC Milan), nota 8,5, si Andrea Bertolacci (US Lecce), nota 8.

Echipa Internazionale Milano, cu Cristian Chivu in teren pana in minutul 54, cand romanul a primit un cartonas rosu, a fost invinsa, sambata, in deplasare, cu scorul de 3-0 (1-0), de formatia AC Milan, in derbiul etapei a XXXI-a a campionatului Italiei. AC Milan a deschis scorul in primul minut de joc, prin Pato, care a reusit si golul al doilea in minutul 62. Al treilea gol al formatiei gazde a fost reusit de Cassano, in minutul 89, din penalti.

In minutul 54, fundasul Cristian Chivu a primit cartonasul rosu dupa ce l-a faultat pe Pato din postura de ultim aparator. In minutul 90+1, Cassano (AC Milan) a primit al doilea cartonas galben, fiind eliminat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.