Gigi Becali a declarat ca o sa ii fie recunoscator toata viata lui Basescu, deoarece presedintele nu l-a "strivit" cand putea sa o faca.

"Daca era Satana, imediat dupa alegeri, Traian Basescu ma putea strivi, dar mi-a trimis un sol de pace, adica a venit Videanu si mi-a spus:

"Domnul presedinte vrea un mandat de pace si de liniste, n-are nimic cu tine. Gresesti ca spui ca presedintele a cerut arestarea ta si o sa-ti dovedim ca gresesti. (...) A trimis sol de pace, iar asta inseamna ca mi-a dat respect si pentru gestul asta eu toata viata ii port respect. Asa sunt eu. O sa-i fiu recunoscator toata viata lui Basescu. Putea sa ma calce, si nu m-a strivit", a spus Becali, la Realitatea TV.

Potrivit lui Becali, presedintele statului a vrut sa verifice, in ce ambii se aflau la o nunta, daca patronul Stelei este convins ca nu din cauza lui Basescu a fost arestat: "V-ati convins ca nu eu v-am incarcerat?"ar fi spus presedintele, potrivit adevarul.ro .


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.