Fanii Galatei afirma, pe site-ul webaslan.com, ca nu il vor uita pe acesta, oriunde ar fi si ca il vor iubi in continuare.
"Nu te vom uita, Hagi... Pentru noi esti o mare iubire! Esti aerul, sufletul, mandria noastra ... Tu esti posterul aflat in locul cel mai important din camera noastra, Hagi... Dragostea noastra pentru tine, admiratia noastra nu se vor sfarsi nici cu o mie de despartiri cu capul plecat, dar cu una! Dar noi il vrem pe Hagi, cel care purta echipamentul galben-rosu si poate pe el il iubim...", informeaza MEDIAFAX.

"Mare Hagi, esti o victima a insistentelor de a rezista ale unei conduceri destramate, care are dificultati in a se mentine! Si tu esti un rezultat al politicii de 'consumare a legendelor', esti o victima! Noi nu vrem si nu rezistam sa te vedem stand singur pe banca, consumandu-te in tacere."


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.