Jucatoarea americana de tenis Serena Williams a declarat la postul NBC ca problemele de sanatate pe care le-a avut in ultima perioada au fost cel mai ingrozitor moment din viata sa.

Sportiva spera sa revina in activitate in vara acestui an , dupa ce se va reface in urma unui embolism pulmonar, "cel mai ingrozitor moment al vietii" sale, scrie MEDIAFAX.

Williams a declarat ca problemele sale au fost descoperite in urma cu aproape trei saptamani, cand s-a dus la spital pentru un control . "Mi se umfla mult piciorul, semn al unui embolism, si nu puteam sa respir", a explicat ea. Medicii nu au gasit nimic in neregula la picior, astfel ca au facut o radiografie pulmonara. "Atunci au descoperit mai multe cheaguri de sange. Mi-au spus ca trebuie sa fiu internata imediat, altfel... nu avea sa fie bine", a mentionat Serena Williams, potrivit aolhealth.com.

Jucatoarea a urmat apoi un tratament conform caruia isi facea singura doua injectii pe zi, iar in data de 28 februarie a ajuns din nou la spital, din cauza unui hematom in stomac. Initial hematomul a fost de marimea unei mingi de golf, dar a crescut cat un grapefruit. "Doctorii mi-au spus ca pot inlatura hematomul doar printr-o operatie", a adaugat sportiva.

Williams a spus ca are in continuare cateva cheaguri intr-un plaman: "Sunt acolo si pana la urma se vor dizolva. Am spus ca vreau sa revin in aceasta vara si speram sa revin mult mai devreme. Insa dupa ce am fost atat de aproape de cel mai ingrozitor moment, vreau doar sa revin si sa pot sa ma descurc".

Serena Williams
nu a mai jucat niciun meci din vara anului 2010, cand a invins-o pe Vera Zvonareva in finala de la Wimbledon. Williams a participat, in urma cu zece zile, la o gala caritabila organizata de fundatia cantaretului Elton John pentru persoanele suferinde de SIDA. Williams, in varsta de 29 de ani, a fost vazuta de mai multe ori in ultima perioada la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.