Atacantul brazilian Brandao, care evolueaza la formatia Olympique Marseille, a fost inculpat pentru viol si eliberat sub control judiciar, a anuntat avocata jucatorului, Patricia Clusan.
Jucatorul in varsta de 30 de ani, retinut la locuinta lui si plasat in detentie marti dimineata, a fost audiat de politistii de la moravuri, in cadrul unei anchete preliminare privind un viol, ancheta deschisa de parchet.

Clusan a declarat ca tanara si-a retras plangerea, dar ancheta continua. Marti seara, jucatorul a fost confruntat cu tanara. Brandao a fost audiat de un judecator la palatul de justitie, iar apoi palatul de justitie la bordul unui automobil de lux 4x4 condus de directorul sportiv de la Olympique Marseille, Jose Anigo. Miercuri, politistii s-au deplasat la clubul Olympique Marseille pentru a discuta cu alti jucatori pe care tanara i-ar fi putut intalni, scrie MEDIAFAX.

"Suntem multumiti ca este liber, vom vedea ce va urma, va asigur ca daca Brandao nu a beneficiat de prezumtia de nevinovatie, ancheta va demonstra ca este",
a precizat Clusan.

O tanara in varsta de 30 de ani a depus, vineri, o plangere in care il acuza pe fotbalist ca a violat-o in masina lui, dupa ce se intoarceau dintr-un club de noapte din Aix-en-Provence, in apropiere de Marsilia, saptamana trecuta.

Evaeverson Lemos da Silva, "Brandao", respinge aceste acuzatii: "Clientul meu este linistit, neaga toate acuzatiile", a declarat avocata Patricia Clusan.

Victima, care a fost supusa unor teste medicale in weekend, a explicat ca a depus plangerea tarziu, deoarece credea ca nu va fi luata in serios.

Atacantul joaca din ianuarie 2009 la OM, dupa ce a evoluat la clubul ucrainean Sahtior Donetk.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.