Tenismenul Rafael Nadal apare in noua campanie de promovare a companiei Armani, acesta aratandu-si corpul atletic intr-un videoclip alb-negru.

Jucatorul de tenis apare intr-un videoclip alb-negru, imbracat in lenjerie intima cu sigla companiei si in jeansi. Pe parcursul reclamei, vedeta nu rosteste niciun cuvant, ci doar face miscari senzuale langa un perete sau pe jos, sub o ploaie artificiala. Nadal imita si cateva miscari de tenis.

Din campaniile de promovare ale companiei Armani au mai facut parte sotii Beckham, Megan Fox si Cristiano Ronaldo. [VIDEO] Megan Fox, incredibil de slaba in campania Armani

Nadal a fost ales de catre creatorul italian Giorgio Armani drept protagonist al campaniei publicitare primavara-vara 2011 pentru Emporio Armani Underwear si Armani Jeans.

"Pe langa faptul ca este tanar, frumos si un invingator, Rafa este un model pe terenul de tenis. Mai ales pentru tinerii care ii imita stilul. Nadal a fost primul care a avut pantaloni mai sus de genunchi si mereu si-a aratat muschii purtand tricouri fara maneci", scria Gazzetta dello Sport.

Rafael Nadal, in varsta de 24 de ani, a fost numit de publicatia franceza L'Equipe "Campionul campionilor 2010". In 2010 Nadal a castigat trei turnee de Grand Slam - Roland Garros, Wimbledon si US Open, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.