"Daca imi da 50 de milioane de euro, pe loc, tot nu vin la Steaua", i-a transmis Olariu finantatorului Stelei, dorit de acesta pe banca tehnica.

"Nu ma intereseaza ca Gigi Becali ma vrea la Steaua. Nu am timpul necesar si starea sa comentez mereu ce spune Gigi. Nu vreau sa discut subiectul Steaua. Nu vin la Steaua din motive personale. E foarte greu sa faci performanta la Steaua, dar si la alt club. Nu cred ca-i o problema de antrenor, sunt mult mai multe probleme", a declarat Cosmin Olaroiu, potrivit ProSport.

Gigi Becali i-a criticat vehement pe Lucian Burdujan si Nicolae Dica la pauza meciului dintre Steaua si FC Brasov (0-3), criticand totodata si jocul echipei din Ghencea din ultima perioada.

Antrenorul Stelei Marius Lacatus si-a dat demisia luni, urmand ca locul sau sa fie ocupat momentan de Edi Iordanescu si Gabi Caramarin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.