12 dintre cele mai cunoscute inotatoare din Marea Britanie s-au dezbracat de costume si inhibitii pentru o campanie de sprijinire a Jocurilor Olimpice din 2012.

Campioanele olimpice la inot, scufundari sau polo au acceptat sa pozeze pentru o sedinta foto indrazneata, in scop caritabil.

Pictorialul nu a fost insa atat de usor pentru sportive. De exemplu, campiona la scufundari Tonia Couch a recunoscut ca iubitul ei nu a fost prea incantat de idee, in timp ce o alta inotatoare a fost insotita de mama ei.

Mai mult, sedinta foto le-a creat dificultati in a zambi si respira sub apa. Rezultatul a fost insa pe masura efortului. Unul dintre secretele reusitei este acela ca fiecare sportiva a fost fotografiata invidual, urmand ca fotografia de grup sa fie creata pe calculator.

Gratie acestei campanii sponsorizata de Loteria Nationala, organizarea Jocurilor Olimpice din 2010, la care vor participa peste 1.200 de sportivi, beneficiaza de de peste doua milioane de lire sterline
.

Vezi aici imagini.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.