Conducerea clubului a amanat o decizie in privinta tehnicianului Gheorghe Hagi, in timp ce acesta nici nu se gandeste la demisie.

Galatasaray a ratat, miercuri, calificarea in semifinalele Cupei Turciei, dupa ce a remizat pe teren propriu, scor 0-0, cu Gaziantepspor, intr-un meci din mansa secunda a sferturilor de finala, potrivit MEDIAFAX.

In tur, Galatasaray a fost invinsa in deplasare de Gaziantepspor, cu scorul de 3-2.

Tehnicianul echipei Galatasaray, Gheorghe Hagi, a declarat dupa eliminarea din Cupa Turciei ca nu se gandeste sa demisioneze: "Nu ma gandesc la demisie. Cei de deasupra mea vor analiza situatia. Eu invat din ceea ce se intampla. Inainte am avut mari succese la Galatasaray, dar nu am trait astfel de situatii. Asa este in sport. Toata lumea trebuie sa analizeze situatia si sa decida ce este mai bine pentru viitor".

"Am avut ocazii, dar mingea nu a trecut de linia portii. Fotbalistii mei au jucat bine. Am avut un adversar foarte bun. Spun din propria mea experienta, viata merge inainte. Important este ce vom face de acum incolo. Din pacate in viata se intampla si astfel de momente de nesansa, dar cu totii trebuie sa invatam din asta. Galatasaray va ramane mereu o echipa mare", a adaugat acesta.

Presa turca a notat in ultimele zile ca presedintele clubului turc, Adnan Polat, ar fi spus ca soarta lui Hagi la Galatasaray depinde de meciul cu Gaziantepspor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.