Meciul de box dintre Lucian Bute si Brian Magee, programat la 19 martie intr-o gala ce va avea loc la Bell Centre din Montreal, va fi transmis de B1TV, a anuntat Federatia Romana de Box.

"B1TV a confirmat achizitionarea drepturilor de transmisie a meciului pe care Lucian Bute il va avea cu Brian Magee in data de 19 martie 2011 la Montreal", a anuntat federatia, relateaza MEDIAFAX.

TVR a trimis zilele trecute o oferta la compania Gankor Promotions, care solicita insa pentru meciul de box dintre Lucian Bute si Brian Magee suma de 150.000 de dolari, in timp ce oferta TVR are o valoare de sub 100.000 de dolari.

"Am facut o oferta, dar nu am primit inca un raspuns", a spus Cosmin Cernat, directorul Departamentului Sport TVR.



Lucian Bute
se bucura in prezent de 27 de victorii din tot atatea partide, dintre care 22 prin KO. Acesta va boxa pentru a treia oara la profesionisti impotriva unui pugilist european, dupa rusul Serghei Tatevosian si danezul Lolenga Mock.

Lucian Bute a castigat titlul mondial in versiunea IBF la 19 octombrie 2007, dupa ce l-a invins pe columbianul Alejandro Berrio. De atunci, Bute a reusit sa-si apere cu succes centura in alte sase randuri. La inceputul lunii noiembrie 2010, Bute a semnat un contract pentru mai multe meciuri cu postul de televiziune american Showtime.

Brian Magee, in varsta de 35 de ani, a disputat 38 de partide in cariera, reusind sa castige 34 (24 prin KO), pierzand trei si remizand o data.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.