Presedintele Comisiei Tehnice din cadrul FRF, Mircea Radulescu, a depus un memoriu la Comisia de Disciplina impotriva antrenorului Marius Sumudica, dupa ce acesta si-a dat pantalonii jos in cadrul conferintei de presa de la finalul meciului Rapid - Unirea Urziceni.

Vineri seara, la intrarea in sala in care a avut loc conferinta de presa de la finalul partidei Rapid - Unirea Urziceni, antrenorul a fost intrebat cum a rezistat la frig. Acesta si-a tras pantalonii in jos, ramanand insa in colanti, si a spus: "Stau bine. Uite asa am rezistat. Nici nu stiu ai cui sunt, i-am imprumutat. Asta apropo ca mai striga cate unii ca Sumudica o are mica". Tehnicianul si-a ridicat apoi pantalonii si a inceput conferinta de presa, relateaza MEDIAFAX.

"Gestul sau nu este normal pentru un antrenor, mai ales la o echipa de talia Rapidului ", a spus Mircea Radulescu.

Tehnicianul Rapidului a declarat ca gestul sau nu a fost unul premeditat, invocand faptul ca avea o discutie cu niste reporteri la acel moment.

"Imi cer scuze fata de mass-media, toata lumea din fotbal si fata de suporteri, nu a fost un gest intentionat. La finalul meciului, in sala de conferinte am avut o discutie cu o reportera pe care am intrebat-o daca nu a inghetat de frig, iar ea mi-a spus ca nu, pentru ca are colanti pe dedesubt. I-am raspuns ca daca nu aveam egari era groasa. Nu am stiut ca sunt filmat, niciodata nu as fi facut un asemenea gest. Nu inteleg de ce am fost chemat la Comisia de Disciplina", a declarat Sumudica pentru ProSport.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.