Va trebui sa mai asteptam un meci pentru a-l vedea pe "Il Fenomeno", titreaza Fiorentina News, in timp ce prestatia atacantului Adrian Mutu inca lasa de dorit.

Site-ul fiorentinanews.com scrie ca suporterii vor trebui sa mai astepte cel putin un meci pentru a-l vedea pe "Il Fenomeno", dupa prestatia modesta a atacantului Adrian Mutu in partida terminata la egalitate, scor 1-1, cu formatia Bari, in etapa a XXVII-a din Serie A.

Sursa citata i-a acordat nota 5,5 romanului, la fel ca si site-urile calciotoscano.it si firenzeviola.it. "O jumatate de foarfeca si o lovitura libera deviata de zid. Atat a reusit Mutu. Va trebui sa mai asteptam un meci pentru a-l vedea pe «Il Fenomeno»", a scris fiorentinanews.com, citeaza MEDIAFAX.

"Romanul s-a vazut putin in joc si a avut doar doua suturi spre poarta lui Gillet", a notat calciotoscano.it.

"In prima repriza a fost anihilat perfect de apararea adversa avand o singura situatie, atunci cand a reluat di foarfeca. In partea secunda, Mutu s-a vazut foarte putin"
, a relatat firenzeviola.it.

"Al doilea meci consecutiv in care romanul are o prestatie modesta"
, a notat si violanews.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.