Tehnicianul formatiei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, a refuzat o oferta a conducerii clubului Besiktas de a reveni la conducerea tehnica a echipei din Istanbul, informeaza site-ul tumspor.com.

Potrivit sursei citate, Lucescu a fost abordat de presedintele clubului, Yildirim Demiroren, dar i-a spus oficialului ca este fericit la Sahtior si nu se gandeste la o revenire in Turcia atata timp cat nu se va confrunta o vreo problema importanta.

Cotidianul Fotospor noteaza in schimb ca Lucescu i-a cerut lui Demiroren sa discute din nou dupa meciul echipei Sahtior cu AS Roma, din mansa secunda a optimilor de finala ale Ligii Campionilor, programat la 8 martie. "Mai intai sa va rezolvati problemele interne, iar eu sa ma concentrez pentru meciul cu Roma. Sa discutam mai detaliat in functie de rezultatul acestui meci. Sa actionam in functie de ce se intampla", i-ar fi spus Mircea Lucescu lui Demiroren, transmite MEDIAFAX.

Lucescu a antrenat echipa Besiktas in perioada 2002-2004 si a castigat cu aceasta campionatul Turciei, in 2003.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.