Remiza Otelului de pe teren propriu, in partida cu Jiul Petrosani, a fost picatura care a umplut paharul. Astfel, conducerea gruparii galatene a luat cateva masuri drastice. In sedinta Consiliului de Administratie s-a decis ca jucatorii Danut Oprea, Danut Somcherechi, Ionut Dragomir si Aurelian Dumitru sa fie exclusi din lotul echipei antrenate de Aurel Sunda.

Presedintele gruparii de pe malul Dunarii, Marius Stan, a declarat ca motivul pentru care cei patru au fost dati afara este de natura sportiva si disciplinara, reprosandu-le jucatorilor atitudinea de la antrenamente si din meciul cu Jiul Petrosani.

Intreaga conducere tehnica a galatenilor, in frunte cu Aurel Sunda, precum si jucatorii Urai, Badescu, Aldea si Zeciu au primit avertismente.

Pe langa aceste probleme legate de evolutia echipei in campionat, Otelul le mai are de rezolvat si pe cele legate de datoriile catre stat. Presedintele ANAF, Sebastian Bodu, a dat un ultimatum cluburilor de fotbal, somandu-le sa plateasca datoriile indiferent daca aceste cluburi si-au schimbat denumirea.

Situatia de la Galati este asemanatoare celorlalte formatii din Divizia A. Fotbal Club Otelul nu are datorii catre bugetul statului, insa in ceea ce priveste CF Otelul, suma se ridica la 30 septembrie la aproximativ 11 milioane de lei noi, din care 6,2 milioane la bugetul statului, 2,5 milioane la CAS, 589.000 de lei la bugetul de somaj si 1,5 milioane la CASS.

In acest moment Otelul Galati ocupa locul 13 in clasamentul Diviziei A, cu 7 puncte si un ingrijorator -8 la adevar.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.