Victoria categorica de la Constanta, 4-1, a betonat moralul jucatorilor campioanei inaintea meciului programat joi seara, in grupele Cupei UEFA, cu francezii de la RC Lens.

PRECAUT

Antrenorul Stelei, Oleg Protasov se gandeste deja la meciurile cu Lens si cu Rapid. "Victoria cu Farul a fost, in primul rand, pentru echipa, dar si pentru Marius Lacatus. Totusi, nu trebuie sa ne grabim sa spunem ca titlul a devenit o afacere numai intre Steaua si Dinamo desi in acest moment cele doua echipe fac diferenta. Nu stiu daca le este sau nu frica francezilor de ceea ce au vazut la Cons-tanta, dar noi am jucat in acest meci pentru a castiga. Oricum, in mintea noastra se afla doar meciul cu Lens", a spus Protasov.

SATISFACTIE

La randul sau, managerul general, Mihai Stoica a declarat: "Sunt foarte mandru ca jucatorii pe care i-am adus eu la Steaua, ma refer in special la Bostina, Iacob si Dica. Ei au fost artizanii acestei victorii. Din pacate, porneste mereu regretul ca nu am reusit sa ne calificam in Liga Campionilor si, mai ales ca nu am putut sa-i umilim pe Dinamo in Ghencea. In retur va trebui sa se pregateasca. Va veni uraganul in Stefan cel Mare!". Ieri s-au pus in vanzare biletele pentru meciul cu Lens. Ele costa 15 RON la peluze, 25 RON (tribuna a II-a), 50 RON (tribuna I), 100 RON (tribuna 0).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.