Doar 7.000 au tinut sa fie vineri seara pe "Dan Paltinisanu". Timisorenii au fost foarte aproape de a mai pierde doua puncte pe teren propriu, dupa acel 0-0 cu Sportul Studentesc.

In minutul 55, Florin Batranu a fost eliminat, iar totul parea sa mearga prost pentru banateni. A fost nevoie sa iasa la rampa caraghiosul portar de rezerva al Vasluiului, Dejan Pesici, intrat intre buturi din cauza unei accidentari a titularului Haisan. In minutul 76, el a scapat mingea in fata lui Viorel Moldovan, iar varful lui Poli a marcat un gol despre care a declarat ca "a fost unul dupa care era normal sa nu fac tumbe de bucurie". Dupa meci, Moldovan a declarat: "Bine ca am reusit sa fructificam din ocaziile pe care le-am avut. A fost greu, am simtit-o pe pielea noastra, dar pana la urma conteaza ca am luat cele trei puncte si am castigat acasa".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.