Dupa ce, anul trecut, echipa de fotbal a clubului din Bulevardul Ghencea reusea o calificare spectaculoasa in primavara europeana la fotbal, si hocheistii de la Steaua Suki au reusit o performanta echivalenta, in acest sezon, reusind o comportare excelenta in cadrul Cupei Continentale, competitie ce s-a desfasurat in week-end, in Lituania, la Vilnius.

Daca la inceputul competitiei, oficialii "ros-albastrilor" spuneau ca, pentru ei, faptul ca au reusit sa se califice in aceasta competitie este o performanta deosebita, in Lituania fiind important doar sa limiteze proportiile scorului si sa capete experienta, baietii lui Marius Gliga au reusit sa dea peste cap toate pronosticurile. Campioana Romaniei a obtinut o victorie dramatica in primul meci al turului doi al Cupei Continentale, in fata lituanienilor de la Energia Elektrenai, cu 4-3.

Pe parcursul meciului, stelistilor le-au mai fost anulate doua goluri marcate de Geru si Nicolescu, victoria fiind obtinuta in ultimul minut de joc prin reusita lui Lupascu. "Am reusit, practic, sa invingem reprezentativa Lituaniei, pentru ca toti componentii formatiei Elektrenai sunt selectionati la echipa nationala", a precizat Cristian Carlan, seful sectiei de hochei Steaua Suki. Sambata, "militarii" au cedat, insa, scor 4-10, meciul cu letonii de la Riga 2000, dar Cristian Carlan a spus ca, in ciuda rezultatului, evolutia romanilor a fost excelenta, avand in vedere ca Miercurea Ciuc a pierdut, anul trecut, in fata lor cu 1-13! Ieri, in ultimul meci, Steaua Suki - GKS Dichy (Polonia) 4-4, in ceea ce organizatorii au considerat ca fiind cea mai frumoasa partida a turneului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.