David Beckham doreste ca pe viitor Real Madrid sa ii ofere un nou contract imbunatatit, care sa includa un salariu anual de 10 milioane de lire sterline, a anuntat publicatia "News of the World". "Beckham ii va uimi pe cei de la Real Madrid cerand incredibila suma de 40 milioane de lire sterline pentru a semna un nou contract, pe patru sezoane", scrie "News of the World".

Internationalul englez va incepe negocierile in vederea noului contract saptamana viitoare si doreste un salariu mai mare decat cel de acum, de 5,5 milioane de lire sterline pe an. Publicatia britanica mentioneaza ca, desi salariul dorit de mijlocas este foarte mare, acesta poate fi considerat modest in comparatie cu suma castigata de Real Madrid prin imaginea lui Beckham (cel putin 50 milioane de lire sterline).

Actualul contract al internationalului englez, care are in prezent acelasi salariu ca si Zinedine Zidane, Raul si Ronaldo, este valabil pana in iunie 2007. Beckham s-a transferat la Real Madrid in iunie 2003, iar imediat dupa achizitionarea sa vanzarile de obiecte cu emblema clubului spaniol au crescut cu 67%.

"Jucatorul care ne aduce cele mai mari profituri este Beckham. Efectiv, salariul sau nu ne costa nimic. Am negociat cu Adidas si am obtinut o marire a contractului de noua milioane de euro pe an, acordul ajungand astfel la 40 milioane de euro datorita faptului ca il avem pe Beckham. David Beckham ne plateste propriul salariu si pe cel al lui Zidane. Exista jucatori care ne aduc bani si altii care ne costa bani", a afirmat presedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, intr-o discutie inregistrata in secret si redata in "News of the World" in acest an.

Real Madrid a avut, in sezonul trecut, castiguri totale de 190 milioane de lire sterline.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.