Mircea Sandu, a anuntat intr-un comunicat publicat azi pe site-ul oficial al FRF, ca selectionerul Razvan Lucescu merita incredere si respect.
“Selectionerul Razvan Lucescu merita incredere si respect, atat din partea noastra, cat si din cea a lumii fotbalului romanesc. Energiile si gandurile ar trebui sa fie pozitive si canalizate spre apropiata „dubla” cu Bosnia-Hertegovina si Luxemburg, nu spre destablizare”, a declarat presedintele FRF, precizand ca nu exista discutii cu un posibil inlocuitor al acestuia.

"In momentul de fata, acest subiect nu este de actualitate. Nationala Romaniei are antrenor, care pregateste jocurile atat de importante din preliminariile EURO 2012, fara a exista un „plan B”. Cosmin Olaroiu este unul dintre antrenorii tineri, valorosi si competenti, care corespunde profilului celui care, in viitor, ar putea prelua fraiele reprezentativei noastre. Acest profil i se potriveste, asa cum este si cazul altor tehnicieni tineri, din „noul val”, nume pe care le-am si pomenit, alaturi de cel al lui Olaroiu, adica Dorinel Munteanu, Dan Petrescu, Ioan-Ovidu Sabau si nu numai. Nu am discutat cu Gino Iorgulescu sau cu antrenorul mai sus mentionat, iar, ca o regula, eventualele tratative se poarta direct cu persoanele vizate, nu prin intermediari", a adaugat acesta, potrivit frf.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.