Natioanala de fotbal a terminat pe locul la turneul "Cyprus Cup". Performanta fotbalistilor a fost criticata de selectionerul Razvan Lucescu si seful FRF.

Echipa nationala a Romaniei a invins, miercuri, la Paralimni, reprezentativa tarii gazda, Cipru, cu scorul de 6-5 (0-0, 1-1), dupa lovituri de departajare, in finala mica a turneului international Cyprus Cup, potrivit MEDIAFAX.

Romania a deschis scorul prin Torje '55, cipriotii egaland in minutul 84. La loviturile de departajare, pentru Romania au marcat Marica, Tamas, Rat, Torje si Rapa si Bucur, care a ratat.

Selectionerul Razvan Lucescu a folosit urmatoarea formula: Tatarusanu - Rapa, D. Grigore, Tamas, Salageanu (Rat '67) - Torje, Ropotan, Florescu, Zicu (Bucur '85) - B. Stancu (S. Ilie '67), Marica.

Turneul a fost castigat de Ucraina, care a invins, tot miercuri, cu scorul de 5-4, dupa loviturile de departajare, selectionata Suediei, in finala
.

Mircea Sandu a vorbit la cateva minute dupa meci, in termeni deloc de bun augur pentru tricolori. "Mie mi-ar fi placut sa batem la 20 de goluri intr-un asemenea meci. A fost clasica partida in care joci cu un adversar mai slab cotat, pe care in mod normal ar trebui sa-l bati la scor, dar din pacate nu am jucat mai nimic.Sunt nemultumit", a declarat Mircea Sandu, potrivit ProSport.

"Pe un joc bun si dupa atatea si atatea ocazii, sa primesti gol ... sigur ca nu sunt multumit. Imi pare rau de Grigore, pentru ca facuse un meci perfect. Grigore a facut un meci foarte bun, are calitati extraordinare, se intampla si astfel de greseli", a declarat, la randul sau, Lucescu, dupa meci.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.