Oltchim si Viborg nu se mai pot infrunta in acest sezon de Liga Campionilor, insa cele doua cluburi sunt intr-o disputa directa pentru una dintre cele mai bune handbaliste din lume, Cristina Neagu.
Sefii campioanei Europei le-au pus pe Cristina Neagu si pe Patricia Vizitiu in fruntea listei de achizitii pentru sezonul 2011-2012. Astfel, Viborg si-a trimis marti seara la Bucuresti doi reprezentanti de seama, pe Peter Cassoe, presedintele clubului, si pe Per Albaek, membru in Consiliul Director al formatiei daneze, pentru a inainta o oferta concreta handbalistelor, scrie prosport.ro.

Danezii s-au aflat la a doua vizita in ultima vreme in Romania, la precedenta discutie, ce a avut loc in toamna, participand si antrenorul Jakob Vestergaard.


Federatia Internationala de Handbal (IHF) a anuntat in cadrul conferintei de presa oficiala a Campionatului Mondial masculin din Suedia, de la Goteborg, ca cei mai buni handbalisti ai anului 2010 au fost desemnati Cristina Neagu, la feminin, si cehul Filip Jicha.

Cristina Neagu, componenta a campioanei Oltchim Ramnicu Valcea, dar si a nationalei Romaniei, a cucerit trofeul, cu 25 la suta din voturile exprimate, scrie 9AM.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.