Zilele cu soare ale lui Lacatus la Steaua par a fi numerate.

Dupa ce a schimbat trei antrenori in ultimele patru luni, lui Becali nu i-a mai ramas decat o problema: "Fotbalisti buni avem! Acum sa vedem ce ma fac cu antrenorul", scrie sport.ro.

"Tinta e clara: titlul! Fotbalisti buni avem, nici nu-mi fac probleme! Acum sa vedem si ce face antrenorul!", a spus Becali.

Daca Gigi ii impune lui Lacatus sa cistige titlul, Mihai Stoica n-o vede pe Steaua campioana, relateaza gsp.ro: "E greu sa vorbesti despre Liga Campionilor cind esti pe locul 7, la zece puncte de lider!".

Patronul ros-albastrilor tot mai plinge dupa Piturca, alaturi de care crede ca ar fi fost campion: "Piti n-a avut noroc la Craiova, dar pe mine ma incinta fiecare echipa pe care o antreneaza el. Imi place mult stilul, felul in care o face sa joace. E cel mai bun din Romania, clar!".

"Nu cred c-o sa mai pot lucra cu Piturca din nou si imi pare rau pentru asta, fiindca e superantrenor!", a adaugat Gigi Becali.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.